Te tudtad, hogy a MAYO CHIX márkának cipői is vannak?

Nagyon sok Mayo Chix ruhám volt régebben, szerettem is őket, de valahogy mindig csak felső, nadrág, szoknya ruháim voltak ettől a márkától. Aztán karácsony környékén barátnőm mesélt nekem a Cipőmarket webshopról, ahol a cipomarket.hu/mayo-chix oldalon eszméltem fel arra, hogy ennek a márkának cipői is vannak, ráadásul mindenféle: bakancs, csizma, papucs, szandál, bokacsizma és egyéb cipők is!

Még karácsonykor le is csaptam egy nagyon szuper csizmára, amit egyébként nyúztam is minden nap, és semmi baja sincs, szóval idén télen is bevethető lesz. Az online vásárlás mindig nehéz, főleg olyan cégek esetén, amit még nem ismerünk, de itt garantáltan minőségi, márkás cipőket lehet megvásárolni.

A cipomarket.hu/mayo-chix oldalon 35 és 41 méret között lehet találni cipőket a már korábban felsorolt kategóriákból. A kereséskor lehetőség van arra, hogy beállítsuk a sarokmagasságot, ha szeretnénk csak magassarkú cipőket listázni vagy olyat, aminek nincs magas sarka.

Most van több olyan cipő is, amire 21-30 százalékos kedvezményt adnak. Érdemes minden szezonban átnézni az akciókat, sokszor leakciózzák a kifutó terméket, de van, hogy épp aktuálisat is.

A fiatalos kínálatban könnyű megtalálni a nekünk való fazont. Azt szeretem nagyon, hogy különleges díszítésekkel és vonalvezetéssel készülnek a cipők, van amelyiken gyöngyök vannak, vagy más díszekkel látja el, hogy igazán különleges megjelenést biztosítsanak a cipőknek.

Természetesen nem csak ettől a márkától lehet cipőket vásárolni ebben a webshopban. Sok ismert, valamint prémium minőségű márkából megtalálható hasonlóan széles kínálat. Olyan márkákkal találkozhatsz mint az Adidas, Benetton, Jana, Nike, Tamaris és még sok más. Ne tévesszen meg a Cipőmarket elnevezés! Jó ha tudod, hogy nem csak cipőket kaphatsz náluk, hanem a cipők mellett öveket és pénztárcákat is lehet találni, valamint a táska kínálatuk is elképesztő.

A szállítás nagyon gyors, nekem mindig megérkezett 1-2 munkanapon belül a rendelésem. Ha több terméket vásárolunk egyszerre, a szállítási időnek 1-4 munkanapos intervallumot adnak meg, nekem így is bőven 2 napon belül megérkezett mindig a rendelésem, de azt gondolom, hogy 4 munkanap sem lenne vészes. A szállítás díjazása egységesen történik, csupán ezer forintba kerül, és nem tesznek különbséget a fizetési módok esetén sem, vagyis akár utánvéttel, akár előreutalással történik a vásárlás, minden esetben ezer forintba kerül a házhoz szállítás.

Bárhonnan is közelítem meg ezt a webshopot, akár a kínálatot nézem, akár azt, hogyan állnak a vásárlókhoz, nagyon korrekt cégnek tartom őket. Olyanok, akiket szívesen ajánl az ember másoknak, gyorsak, a megrendelt árú mindig rendben van, a kínálat pedig hatalmas a világmárkáktól a magyar márkákig nagyon sok termék közül lehet választani.