Online újság után méltányos vásárlás

Méltányos kereskedelem szempontjából mindig van hova fejlődni, akár csak a közvetlen a szomszédos országokat vesszük alapul. Minden ember megfelelő kiszolgálást érdemel, és azért a kifizetett termékért, vagy szolgáltatásáért az árhoz mérten is, de szerintem mindenkor jár a vásárló számára a jó, kiváló minőség is. Ha pedig valamivel nincsen megelégedve, akkor pedig tudjon hova fordulni, panasszal élni, és a panaszát kellő szakértelemmel bírálják is el. Ha pedig kár érte, akkor legyen ki orvosolja a problémáját.
Szerencsére velem ilyen még nem fordult elő. Sokkal kellemesebb dolgok foglalkoztatnak és jobb dolgokat találok az interneten, ami jobban le is köt és még a környezetemért is teszem általa. Találtam egy remek oldalt, ahol azok az újságok találhatóak meg pdf formátumban, amik a postaládámba szoktak érkezni és eddig nyomtatott formában néztem át őket, most ezen változtatva már az interneten érem el őket, azokat nézem meg, amelyekben találok olyan számomra kedvező ajánlatot, nem pedig az összeset. Amint ezt a remek oldalt megtaláltam, rögvest kiírtam a postaládámra, hogy nem kérek többet a nyomtatott változatokból. Ezzel környezettudatos lettem egy szempillantás alatt, mivel nem igényel az online forma egy darab fa kivágását, vagy éppen más módszerekkel történő papír újrahasznosítást. Nagyon szuper az oldal, mert könnyen kezelhető a felülete, ezáltal minden korosztály tudja használni, még az idősebbek is meg tudják találni az oldalon azt az üzletet és az üzlet szórólapját, ahová szeretnének vásárolni menni. Nekem és anyukámnak is van egy kedvenc helyünk, ahová minden héten betérünk, ezért a heti akciókkal teli újságját az üzletnek át szoktuk nézni, de most, hogy megtaláltam ezt a remek céget, ahol minden számomra kedvező helye, köztük ezt az üzletet is megtaláltam, már csak fel kell menni az oldalára és megnézni. Az online újság formát átküldtem anyukámnak is; Penny Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső.

Nagyon örült neki, és már nézi is a küldött elérhetőséget; Penny Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső, és azt ott található újságot, mely tartalmazza a heti ajánlatukat a bevásárlóhelynek.  Szuper megoldás ez az oldal mindenki számára, aki útközben szeretné megnézni, hogy az adott bevásárlóhelyen milyen termékeket szeretne venni, és nem volt ideje, vagy már nem is kéri a nyomtatott újságot. Nagyon időtakarékos megoldás ez, hiszen bármikor megtekinthető a jól rendszerezett felületen. Akár még üzlethelyre is rá tudunk keresni, hogyha nem szeretnénk az összes újság kicsinyített másán átgörgetni. Célratörően és feladat orientáltan lehet az oldalt látogatni. Nem csak az aktuálisan is élő akciókkal teli újságot lehet megtalálni az oldalon, hanem fel van tüntetve az is melyek lejártak már. Így talán némi összehasonlítást is tudunk végezni, hogy hogyan változtak az árak egy hétről a másikra. Én is most ezt tettem miközben megnéztem az aktuális; Penny Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső újságot a buszon közlekedve. Nagy könnyebbség ez számomra, hiszen a boltba menet közben át tudom gondolni így, hogy mit szeretnék venni, de ha mégis valami kimaradna, akkor akár az üzletben is meg tudom nézni, és online lapozni az újságot. Nem csak anyukámnak ajánlottam már ezt az oldalt, mely számos üzlet akciókkal teli újságait tünteti fel online lapozható formában, a barátaim is nagy örömmel fogadták ezt az újítást.