Mikor új jövevény érkezik a családhoz, avagy hol keressek pelenkát?

Nem, nem háziállatról van szó.

A napokban jelentette be a nővérem, hogy bizony-bizony nagynéni leszek, mit ne mondjak sokkolt a hír. Augusztusban volt az esküvőjük, és persze, tudtam, hogy szeretnének meg minden, de huh jó gyorsan sikerült nekik. Miután sikerült feldolgoznom ezt az örömteli hírt egyből elkezdett kattogni az agyam…. Lassan itt a karácsony, kéne nekik vennem valami hasznosat, nem?

Így aztán belevetettem magam az internet sűrűjébe és rátaláltam egy nagyon ígéretesnek bizonyuló boltra. Gyakorlatilag egy online pelenka diszkont az amiről beszélek (lord.shop.hu), akik könnyen, gyorsan elérhetőek és rendkívül jó áraik vannak. Persze vannak más termékeik is, az illóolaj, és mécses szekció különösen is felkeltette a figyelmemet, de aztán gyorsan vissza is tértem a pelenkák és nedves törlőkendők közé, még mielőtt inkább magamnak vásárolok a nővéremék helyett.

Először az ingyenes szállításos rész ragadta meg a szememet, főleg azért mert ott már előre összeállított csomagokat találtam, és hirtelen azt se tudtam hová kapjak (sok, és úgy értem, hogy SOK fülük van az oldalon). Ugyan ezek drágábbnak tűnhetnek, de ha az ember kicsit elgondolkodik, mennyi mindent kap egy csomagban és, hogy ezeket meddig tartanak, igazán megéri. De a kétkedőknek sem kell aggódniuk, ugyanis vannak próba csomagjaik is, amik nem olyan drágák mert van rajtuk kedvezmény, mégis elég tartalmasak.

Amit nagyon pozitívnak találtam, hogy minden csomag tartalma mellé oda írják külön, hogy az adott részlet (mondjuk a nedves törlőkendő) mennyibe kerül külön. Szerintem ez egy nagyon jó módja annak, hogy össze tudjuk hasonlítani ennek a pelenka diszkontnak az árait mondjuk egy sima drogériáéval. Az is nagyon tetszett bennük, hogy tényleg diszkontként viselkednek, és nem csak egy fajta terméket (jelen esetben ugye én pont pelenkát kerestem) lehet náluk találni, hanem tisztító szereket, arc és haj ápolási cuccokat, és még sok minden mást. Így igazán megkapja az ember azt a vásárlós, nézegetős élményt, amit a boltokban.

Annak ellenére, hogy minden teljesen rendben volt az oldallal (az áraik is nagyon jók voltak, és én első pillantásra a termékekre sem tudtam panaszkodni) biztos, ami biztos alapon elküldtem a nővéremnek is (mert NAGYON válogatós), hogy nézzen rá ő is, és mivel a kis jövevény csak nyárra várható, úgy döntöttem keresek más ajándékot, de a könyvjelzőkben megtartom az oldal linkjét.

Szállítanak GLS-sel mindenhová az országban, de ez egy kicsit drágább, mint a saját futárjuk, aki viszont nem szállít ki minden településre, szóval erre figyeljetek oda. Még valami, amire nem árt oda figyelni: csak 5000 Ft felett szállítanak ki, így megéri nagyobb mennyiségben vásárolni, bár ahogy elnézegettem a csomagjaik nagy része pont meghaladja ezt a határt. Persze, ha pestiek vagytok a megrendeléseteket személyesen is át tudjátok venni. A linken, amit majd a következő bekezdésben hagyok mindent megtaláltok.

Ha esetleg nektek is szükségetek lenne egy ilyen jó kis pelenka diszkontra magatoknak vagy az ismerőseiteknek, szeretteiteknek ezen a linken megtaláljátok.