Kiváló ár-érték arány: 50százalék.com – A jó ajánlatok közössége

Mindig is nehéz volt számomra megtalálni a tökéletes webshopot, ahol minőséget kaphatok jó áron. Szerintem ez a probléma megannyi háztartásban felüti a fejét, hiszen abban egyetérthetünk, hogy mindannyian egy olyan világban reménykedünk, amiben nem kell aggódnunk a megélhetésünkön. Szeretnénk olyan árakat látni a cédulákon, melyek megfizethetők anélkül, hogy félre kéne tennünk, spórolnunk kellene hónapokon át. Szerencsére létezik az 50százalék.com – A jó ajánlatok közössége webshop, mely talán megoldást nyújt a problémáinkra és egy elromlott kütyü esetén nem kell majd hónapokig összehúzni a nadrágszíjat annak érdekében, hogy tudjunk venni egy újat.

A webshop egy nagyon letisztult, barátságos felület, ahol a kiemelt termékeket is megmutatják. Az akciók itt is feltűnők, bár számomra az ár a fontos. Nem az akció mértéke a lényeg, hanem a végeredmény, bár azt kell mondjam, hogy az is elég jól hangzik. Nagyon sok multi felviszi az árakat, hogy valami hangzatos akció keretein belül eladja ugyanannyiért, mint amennyi eredetileg lenne. Ez szerencsére itt nem itt van, itt tényleg olcsóbbak a termékek, mint bárhol máshol, bár ezt szeretném jobban szemügyre venni.

Rákattintottam pár kategóriára, megnéztem pár gépet – mivel általában az elektromos kütyük ára a legdrágább – és azt kell mondjam, hogy teljesen hátast dobtam ezektől az áraktól. Itt a 30% ténylegesen a 30%-ot jelöli és nem hazudik a szlogen sem, ugyanis az 50százalék.com – A jó ajánlatok közösségének mindig van számunkra megfelelő kedvezménye.

Azonban nem csupán az árak szólnak mellettünk, hanem a vevőcentrikus hozzáállás. A szuper gyors kiszállítás eleve arról árulkodik, hogy törődnek velünk és tényleg szem előtt tartják azt, hogy fontos nekünk a termék mihamarabbi megérkezése. Ezért is tesz ki csupán három munkanapot a kiszállítás. Ezzel viszont nem találkozunk minden online boltban, ugye?

Az ügyfélszolgálat készséggel segít kérdés vagy kérés esetén, a termékre vonatkozó 14 napos pénzvisszafizetési garancia pedig kifogástalan. Arról nem is beszélve, hogy egyes termékekre még szerviz garanciát is nyújtanak, ami pedig végképp nem jellemző máshol.

Összességében elmondhatom, hogy az 50százalék.com – A jó ajánlatok közössége hű a nevéhez és azon túl hű az elvárásokhoz is. Minőség, kedvező ár, vendégcentrikus hozzáállás. Mi kellhet még?