Egy irattáskára volt szükségem az előadásomhoz, a Bagbox segített beszerezni a tökéletes darabot

Egy jótékonysági szervezetnél dolgozom mellékállásban. A szervezetünk célja, hogy a fejlődő országokban dolgozó kistermelők megkapják a munkájukért a méltó összeget, még akkor is, ha ezért a vásárlónak többet kell fizetnie. Általában aki ennek a programnak a keretében vásárol, jól tudja, hogy a pénze jótékony célokat szolgál. Nagyon fontos számomra a kizsákmányoláscsökkentéséért zajló harc, ezért csatlakoztam a szervezethez. A mai világban még több ilyen jótékony egyesületre lenne szükség, mert egyre jobban züllik le a kis-és nagykereskedelem alkalmazottjainak munkakörülménye világszerte, de különösen igaz ez a harmadik világ országaira. A küzdelem nehéz és innen Európából nézve mi el sem tudjuk képzelni, milyen nehézségeken mennek keresztül akár csak a kistermelők, vagy egy világvállalat gyártósori alkalmazottai. A munkám teljesen önkéntes, csakis a jótett vezérel és a tudat, hogy a munkám szegény embereken segít. Nemrég egy előadást kellett tartanom a témában egy budapesti konferencián. Ugye ez azt is jelentette, hogy öltöny, elegáns cipő,irattáska szükségeltetett aznap estére. Na, rólam tudni kell, hogy én vagyok a világ leglazábban öltözködő embere. A hétköznapokban tornacipő, farmer és póló a viseletem, ezért nem nagyon rendelkezik a ruhatáram elegáns ruhákkal. Az öltöny és a cipő vásárlásában a barátnőm, Evelin segített, de táskát sehol sem találtunk, ami megfelelő lett volna az alkalomra és tetszett is volna nekem. Az interneten folytattuk a táskakeresést, mert ott talán nagyobb választék van, mint az üzletekben. Rengeteg oldalra ellátogattunk, voltak is jók, de a tökéletes irattáskát nem sikerült megtalálnom sehol sem. Evelin megígérte, hogy majd a munkahelyén megkérdezi a kolléganőit, hátha tudnak ajánlani egy jó weblapot, akik minden téren megbízhatóak.

Másnap délután, mikor hazajött, örömmel újságolta el nekem,hogy Betti, a barátnője tudott neki mondani egy jó internetes üzletet, a Bagbox-ot. Állítólag Betti is onnan rendelt magának válltáskát és az apjának is férfi oldaltáskát és mindennel meg volt elégedve, könnyen ment a rendelés és a szállítás is hamar lezajlott. Úgy gondoltam, egy próbát megér, ezért megnéztem magamnak őket. Az első, ami szembeötlő volt, hogy nagyon nagy a választék náluk. Tök jó, hogy külön-külön kategóriákra vannak náluk osztva a táskák, így mindenki meg tudja magának találni a neki valót. Mivel nekem a férfi irattáska kategória volt a releváns, ezért ott kezdtem el nézelődni. Mindegyik táska bőr anyagú volt, direkt ilyeneket is kerestem elsősorban, ezek sokkal tartósabbak, mint a gagyi műanyagok. A Bagbox-on még a bőr anyagon belül is tudtam keresni, külön voltak szedve a selyemfényű, a marha és a bivalybőr táskák. A méretre való szűrés is egyötletes lehetőség, így azok között a termékek között tudtam böngészni,amelyekbe belefért a laptopom is. Ez fontos tényező volt, mert a gépemet volt a PowerPoint prezentációm, amit a beszédemhez le kellett vetítenem. A szállítás minden nekem tetsző táskánál ingyenes volt, így arra nem kellett különköltenem. Mikor kiválasztottam a legjobban tetszőt és betettem a kosárba, voltlehetőségem bankkártyával is kiegyenlíteni az összeget, természetesen ezt választottam, mert ez sokkal praktikusabb a készpénzes fizetésnél. A rendelés leadása és a fizetés után már csak várnom kellett, hogy a GLS futár házhoz hozza a táskámat.

férfi irattáska

Mikor pár nap múlva csengettek, tudtam, hogy megérkezett a csomagom. Átvettem és kibontottam, teljesen ugyanaz a látvány fogadott, mint a Bagbox oldalán lévő fotón és a részletes leírásnak is mindenben megfelelt a táska. Nem csalódtam én sem ebben az üzletben, biztos fogunk még tőlük rendelni, jó érzés egy ilyen megbízható üzlettől vásárolni. Az előadásom szerencsére tökéletesen sikerült, a prezentációm után többet is odajöttek hozzám a munkámról beszélgetni és a táskámra is rákérdeztek sokan, honnan rendeltem. Mindenkinek bátran ajánlottam a Bagbox-ot, akik egy minőségi szolgáltatás keretében szeretnének új táskához jutni.