Egy fair üzlet, fair marketinggel jár együtt

Keresőben Első hu

Az üzleti életben sajnos nagyon sokszor találkozunk igazságtalan, szabálytalan dolgokkal. Ami engem illet, én igyekszem a fair hozzáállást képviselni a vállalkozásom vezetése során is. Ugyanezt a hozzáállást tapasztaltam a Keresőben Első hu online marketing vállalkozással való közös munkánál is.

Volt egy kicsit gyengébb időszak a cégem életében, amikor nem ment túl jól az üzlet. Bevallom eléggé kétségbe is voltam esve, nem igazán tudtam, hogy mit tegyek, hogy kint legyek a gödörből. De a véletlennek köszönhetően belefutottam a Keresőben Első hu weboldalába. Pontosabban az üzlettársam küldte át a honlapjuk linkjét, hogy nézzek rá, hátha segíthetnek. Megnéztem a weboldalukat, és meg kell, hogy mondjam le voltam nyűgözve.

Megoldás: Keresőben Első hu

Egészen kivételes dizájnja volt a felületnek. A képek és az elrendezés teljes összhangban voltak egymással. Rég nem találkoztam ennyire szép honlappal. Nem voltak idegesítő reklámok, felugráló ablakok és egyéb zavaró értesítések. Azt rögtön láttam, hogy egy online marketinggel foglalkozó céggel van dolgom. A felsorolt szolgáltatások azt mutatták, hogy valóban szinte mindent lefednek, ami az online marketinghez tartozik.

Elolvastam az aloldalakhoz tartozó tartalmakat is, mivel nem nagyon vagyok otthon az online marketingben. A Keresőben Első hu weboldalán olvashatunk például a weboldalkészítés fontosságáról, a linképítésről vagy a keresőoptimalizálásról. Ezekről a témákról érdekesen, frappánsan írnak, öröm volt olvasni őket. Megemlítették a kulcsszavak és a konkurencia elemzés fontosságát is.

Ezenkívül több referenciát, és sikertörténetet is közzétettek az oldalukon, amelyek szintén arra utaltak, hogy érdemes rájuk bízni a marketing tevékenységet. És még csak nem is bonyolult a procedúra, hiszen csak ki kell tölteni egy űrlapot a weboldal alján. Ezután a Keresőben Első hu csapata küld egy előzetes árajánlatot, amit ha elfogadsz akkor jön a következő lépés, az interjú.

A Keresőben Első hu csapatával megéri dolgozni

Tehát az interjú során bemutathatod a vállalkozásodat, elmondhatod, hogy pontosan mi a célod az online marketinggel és, hogy havonta nagyjából mennyi pénzt szeretnél szánni erre. Persze, van egy minimum összeg, de alapvetően az igényeidnek megfelelően alakítják ki a csomagodat.

Mondanom se kell, teljesen meggyőzött, amit olvastam, így ki is töltöttem az űrlapot. Izgatottan vártam a közös munkát a Keresőben Első hu csapatával, és sikert, amit a segítségükkel elérhetek.