Cégalapítás megbízható segítséggel

Írtam már egyet s mást a méltányos kereskedelemmel kapcsolatban, azonban most egy olyan témáról lesz szó, ami nélkül ennek az egésznek semmi értelme nem lenne, hiszen nem lenne jogi kerete. Ha nem lennének cégek és vállalkozások, nem lenne értelme méltányos kereskedelemről sem beszélni. Azonban ezek a gazdasági szerveződések nem csak úgy kinőnek a földből vagy egyszer csak lepottyannak az égből, hanem alapítani kell őket. Bizonyos esetekben, például ha az ember teljesen laikus a témában ezek egészen körülményes dolgok tudnak lenni.

Erre az eshetőségre remek választás lehet egy olyan cég segítségét kérni, ahol tudatosan ezzel a témával, mint a cégalapítással foglalkoznak. A topcegalapitas.eu pontosan egy ilyen vállalkozás, ahol abban lehetnek a vállalkozni vágyók segítségére, hogy a mai ködös bürokráciában kalauzolják őket a cégalapítás rögös útján. Na persze, leegyszerűsítve a dolgot arról van szó, hogy van néhány csomagajánlatuk, amelyek közül a megfelelőt kiválasztva megcsinálják helyettünk a papírmunka javát, amit pedig nem, arról részletes tájékoztatást adnak – például már a honlapjukon is, de minden bizonnyal a személyes egyeztetés során is.

A három elérhető csomag az alábbiak szerint áll össze:

  • díjköteles cégalapítás saját székhellyel
  • ingyenes cégalapítás budapesti székhellyel
  • ingyenes cégalapítás IPA mentes székhellyel.

Vagy a vállalkozni vágyó választhat, hogy rendelkezik-e saját székhellyel és ebben az esetben egy egyszeri alapítási díj ellenében már segítenek is neki a papírmunkában, vagy ha nincs olyan cím, amelyet székhelyként meg tud adni, ezért egy székhely szolgáltatást igénybe véve tud beleugrani az új cégbe – ebben az esetben viszont ingyen van maga az alapítás.

Ha én most belevágnék, a topcegalapitas.eu-nál kérnék szakértői segítséget!

topcegalapitas.eu