Buddhista karkötő egyenesen Nepálból, támogatva a kis kereskedőket

A buddhista karkötő számtalan sokféle anyagból készülhet. Minden anyagnak más a jelentése, és azt mondják, az a te anyagod, ami elsőre megtetszik.

De honnan szerezhetsz be jó minőségű, fairtrade buddhista karkötőket? Mit tegyél, ha nem akarod a kizsákmányolókat támogatni?

Ha te is támogatni szeretnéd a kézműves termékeket, az apró boltokat, ha azt szeretnéd, hogy a termék előállítója kapja a pénzt és ne a multik, akkor az a javaslatom, hogy mindig nézz utána, honnan származnak a termékek, amiket veszel!

Buddhista karkötő egyenesen Nepálból

Ha megtetszett a mala, a buddhizmus, a buddhista karkötő, akkor te is beszerezhetsz egyet a nepalitermekek.com oldalon. Az itteni termékeket bátran vásárolhatod akkor is, ha te is a fairtrade, azaz a méltányos kereskedelem elszánt támogatója vagy.

Itt sok mala közül választhatsz, és nem kell félned, hogy kizsákmányoló multikat támogatsz. ezeket a termékeket ugyanis utazása során hozta a bolt tulajdonosa. Nem kell tartanod attól, hogy kizsákmányolná a nepáli embereket. Ő egyből a nepáli üzletekből szerezte be és hozta el nekünk ezeket a csodálatos kincseket.

Az oldalon nagyon sok nepáli, tibeti és egyéb távolkeleti áru található. A tulajdonos utazásairól pedig blogot és vlogot is készített, így a videókon, képeken és bejegyzéseken keresztül mi magunk is megismerkedhetünk a nepáli kultúrával, az emberekkel, az üzletekkel és azokkal akik a termékeket előállították.

Szeretem ezeket a kis boltokat, szeretek ilyen egyedi helyeken vásárolni. Nagyszerű termékeket lehet itt venni. Szeretem a buddhizmust, közel áll a szívemhez a távol-keleti kultúra, ezért kerestem egy olyan helyet, ahonnan lelkifurdalás nélkül rendelhetek pár malát, hangtálat vagy füstölőt. Szerencsére meg is találtam ezt a boltot, ahol mindent megkapok, amit szerettem volna, ráadásul ellenőrizhető helyről.

Ha innen vásárolok, akkor biztos, hogy eredeti termékeket kapok és nem támogatom azokat a kínai cégeket sem, akik a tibeti embereken élősködnek.

Örülök, hogy van egy ilyen bolt is hazánkban, ahonnan biztonságosan beszerezhetek akár még Buddha szobrokat is.