Végre megtaláltam a legmegbízhatóbb masszázsszalont

Akár termékekről, akár szolgáltatásokról van szó, számomra mindig kiemelten fontos volt, hogy megbízható helyen vásároljak. Szerintem egy adott cégnél meghatározó, hogy a hangzatos leírások, csilli-villi képek mögött valóban minőségi áru áll-e, és a szolgáltatás tényleg azt nyújtja-e, amit ígérnek.
Mivel nekem fontos, hogy pontosan azt kapjam, amit megrendelek, amit kifizetek, nagyon nehéz dolgom volt, amikor masszázsszalont akartam keresni magamnak.

Az interneten rengeteg oldal és hirdetés található, amelyek fantasztikusabbnál fantasztikusabb eredményeket vázolnak elénk, hogyha masszázsról van szó. Megszüntetik minden gondomat, még arra is ígéretet tesznek, aminek köze nincs a szolgáltatáshoz. Mivel számos helyen kaptam silány szolgáltatást, nagyon alaposan körbekérdeztem, mielőtt időpontot foglaltam a Karma Thai Masszázs szalonba.

Legelőször a karmathaimasszazs.hu/kokuszolajos-testmasszazs oldalon olvastam a szalon kókuszolajos testmasszázsáról. Már a weboldal is bizalmat ébresztett bennem, hiszen minden általuk kínált szolgáltatásról részletes leírások elérhetőek, továbbá a leírásokban nem ígérnek fűt-fát, csakis olyan dolgokat, amelyek valóban a masszázshoz köthetőek és reálisnak tűnnek.

Mivel stresszoldás, felfrissülés az elsődleges célom, ezért választottam a kókuszolajos masszázst. Számos jótékony hatása van egy ilyen kezelésnek, helyre teszi a görcsös izmokat, megszabadít a feszültségtől, és az olajok által E- és B vitamint, valamint cinket, káliumot, vasat és magnéziumot is juttatnak a bőrbe. Ez nem csak vitamin utánpótlásnak ideális, hanem a bőrünk feszességét, megújulását is segíti.
Az online időpontfoglaló rendszerrel foglaltam időpontot. Ez kényelmes megoldás a rohanós hétköznapokra, ahol az embernek nem mindig van ideje, vagy nincs is eszében, hogy telefonáljon. Rendkívül szimpatikus volt, hogy időpont mellett masszőrt is választhattam. Már azelőtt, hogy beléptem volna az ajtón, tudhattam, hogy ki lesz a szakember, aki a kezelést végezni fogja. Mivel képeken is láthatom őket, így tényleg könnyű volt a választás.

Vártam már az időpontomat. Tömegközlekedéssel érkeztem. Könnyű volt megközelíteni így is, ami előnyös, ha az ember nem akar a parkolásért fizetni, és idegeskedni, amíg megtalálja a megfelelő parkolóhelyet. Bizakodva léptem be a Síp utcai szalonjuk ajtaján. Nem ért csalódás érkezésemkor. Megnyugtató, kellemes hangulat várt, egyből átjárt a nyugalom. Olyan érzés volt, mintha az ajtón kívül hagyhatnám a gondjaimat.

A kezelés megkezdésekor rögtön el tudtam engedni magam. A szalon szépsége, a kókuszolaj kellemes illata mind, mind segítettek ebben. Kicsit hasonlított a svédmasszázsra a mozdulatsor, amit abszolút nem bántam, hiszen azt is kedvelem. A masszőrök a szalonban hosszú éveken át tanulnak, hogy megfelelően elsajátítsák a technikát. A profi kezek alatt az ember izmai ellazulnak, a vitaminokban gazdag olaj pedig gyorsan beivódik a bőrbe, segítve ezzel annak megújulását, hidratálását.

A 90 perc úgy elszaladt, mintha negyed óra sem lett volna. Örültem, hogy nem a 60 perc mellett döntöttem, ugyanis az hihetetlenül kevés lett volna számomra. A jóból sosem elég!

Miután magamhoz tértem, távozás előtt kértem is egy következő időpontot. Szerencsére az áraik nagyszerűek, főleg azért a minőségért, amelyben dolgoznak. Tökéletesen beiktatható a büdzsébe akár rendszeresen 1-1 ilyen kezelés.

Nem csak aznap, hanem napokkal később is élvezhettem a masszázs jótékony hatását. Sokkal kiegyensúlyozottabb, frissebb voltam, mint korábban. A bőröm teljesen átalakult! A téli hideg nagyon ki tudja kezdeni az amúgy is száraz bőröm, bizonyos helyeken akár cserepesre is kiszárad. A kókuszolajnak hála ez teljesen megszűnt, olyan bársonyos lett tőle, amilyen talán utoljára gyerekkoromban volt. Egészségesebbnek éreztem magam, és a környezetemnek is feltűnt a változás.

Örülök, hogy végre sikerült találnom egy helyet, ahol még jobb szolgáltatással várnak, mint amilyenre előzetesen számít az ember. A karmathaimasszazs.hu/kokuszolajos-testmasszazs linket azóta a könyvjelzők közé mentettem, hogy gyorsabban tudjak foglalni, ha úgy érzem, túlságosan feszített a tempó. Bátran ajánlom őket mindenkinek! Úgy gondolom, több ilyen szolgáltató kellene az országba.