Valahol át lettünk verve, de még is hol?

A mai világban vállalkozni kell! Legalább is mi így érezzük a barátaimmal. Nem akarunk senkinek a beosztottja lenni, a saját pénzünket szeretnénk termelni, nem csak egy részét annak, amit igazából kaszálnak a munkánkkal. Így úgy döntöttünk, hogy nyitunk egy elektronikai webáruházat. Mindannyian szeretünk a gépen dolgozni, egyikünk kifejezetten szert telefonálni is, így a kezdetben hárman eltudjuk vinni az egészet, amíg ki nem nőjük magunkat.

magánnyomozóKi van osztva mindenkinek a feladat. Én a weboldalt hozom össze, mert ahhoz értek. Kálmán lesz az ügyfélszolgálatos és szabadidejében a marketinget nyomja teljes erővel. Robi lesz pedig a logisztikai szakember, aki a nagykerekkel veszi fel a kapcsolatot és rendeli majd be a kívánt dolgokat és intézi a kiszállítást. Mindenkinek megfelelőek voltak a feladatok, így már csak dolgozni kell. Mindenki végezte a dolgát, amikor Robi értetlenül állt néhány irat előtt. A végösszeg sehogy sem stimmelt, de nem értette hogyan, hiszen többször is átellenőrizte. A lényeg annyi, hogy azért raktárra szereztünk be pár olyan terméket, amik tudjuk, hogy az elején biztosan keresendők lesznek, és rendelés után azonnal tudjuk küldeni. Erre azért van szükség, hogy jó színbe tüntessük fel magunkat az elején és jó véleményekkel indítsunk. Valami mégsem stimmelt. Nem vagyunk a legjobb szakemberek, inkább csak autodidaktaként csináljuk a feladatunkat, ezért külső segítséget kellet kérni.

Kálmánnak volt egy eszement ötlete, hogy nyomoztassuk ki mi történt a háttérben. Egy magánnyomozó segítségére gondolt, mert az milyen filmes lenne már. Nevettünk az ötleten, de azért utánanéztünk milyen lehetőségek vannak idehaza. Alig hittük el amikor rátaláltunk a magannyomozo.eu-ra. Valóban van idehaza ilyen szolgáltatás, ráadásul nem is akármilyen!

A weboldal nyelvezete már meggyőzött arról, hogy ezt a csávót érdemes felfogadnunk, mert tuti profi. A legszimpatikusabb az volt benne, hogy a feleségével dolgozik, aki elég jó ügyvéd és ha felgöngyölítenek egy ügyet és perre menne, akkor van szakember aki meg is nyeri! A teljes diszkréciót ígérik, és az ügyfeleik sikerét. Megnéztük az árait, mert jó tudni még is mennyiért és hogyan dolgozik egy nyomozó. Friss cég vagyunk kéne spórolni a büdzsével, de úgy gondoltuk, ha ez beválik, akkor talán kártérítést is tudunk kérni, és akkor duplán megérte a dolog és nyugodt szívvel meg tudjuk fizetni a profi szakemberek kiváló munkáját.

Végül úgy döntöttünk, hogy belevágunk. Miért ne!

Felbéreltük, felvázoltuk neki a helyzetet és elég hamar az ügy végére ért, mert valóban a másik fél nem volt velünk korrekt. Összegyűjtött bizonyítékok egy biztos győztes pert eredményeznek. Szerencsére sikerült peren kívül megegyeznünk a beszállítónkkal, akik elnézést kértek és kártérítést is fizettek! Összességében kiválóan alakult minden, és nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatással, amit igénybe vettünk, mert minden fillért megért! (Főleg úgy, hogy meg is érte végül)

Jó ötletvolt magánnyomozót fogadni, mert hasznos dolog, nem értem miért nem elterjedtebb itthon ez a szakma!