Táskát adok, táskát kapok – ilyen a fair kereskedelem

A legjobb barátnőmmel minden karácsonykor megbeszéljük, hogy ki mit adjon ajándékba a másiknak. Lehetőség szerint egy adott boltot vagy egy terméktípust választunk, így hasonló értékben, hasonló ajándékot fogunk venni és kapni, és biztos, hogy hasonlóképp fogunk örülni. Így méltányos és igazságos és egy kicsit izgalmasabb is, mintha csak az összeget adnánk meg, vagy csak úgy vennénk valamit.

Idén karácsonykor egy szuper táskaboltot, pontosabban egy webshopot választottunk, az Anna Táska nevű oldalt. Ebben a webáruházban márkás, jó minőségű, ugyanakkor kifejezetten kedvező árú táskák vannak, na meg pénztárcák és övek is. Táskákból is óriási a választék, vannak kisebb és nagyobb válltáskák, csinos hátitáskák, kézitáskák, színházi táskák, borítéktáskák, testtáskák, neszesszerek szintén több méretben és táskarendezők is, ami persze nagyon praktikus egy találmány.

Több márka van a weboldalon, amik közül válogathat az ember. Barátnőmmel mindkettőnk kedvenc márkája megtalálható az Anna Táska webáruházban, ez volt a fő oka, hogy erre a karácsonyra ezt a webshopot választottuk. Ugyanis az ő kedvence a Bugatti az enyém pedig a Tamaris. Ezeken kívül van még Jana, Anekker és olasz márkájú táskák is. A pénztárcákból és az övekből is nagy a választék, van férfiaknak és nőknek is bőven. Bármilyen táskát is kapok barátnőmtől, fogok hozzá venni egy övet is.

Elkezdtem nézelődni, és láttam mekkora akciók vannak szinte minden termékre. Ez 20-30%-ot jelent esetenként, amivel nem kis összeget spórolhat meg a vásárló. Mind a ketten felregisztráltunk, csináltunk saját fiókot, ami azért jó elsősorban, mert VIP tagok lehetünk. Ez azt jelenti, hogy a VIP tagok minden vásárlás után pontokat kapnak, amiket érdemes gyűjtögetni. Egy idő után egy későbbi vásárláskor pedig fel lehet használni, be lehet váltani további kedvezményekre.

Kiválasztottam barátnőmnek egy vörös színű borítéktáskát, mert tudom, hogy ilyenje nincs, de sok szép elegáns ruhája van amikhez illik ez a szín. Megrendeltem és vártam a házhozszállítást, amit izgatottan vártam. A táska néhány munkanapon belül meg is érkezett, át is vettem, utánvéttel ki is fizettem – ugyanis erre is van lehetőség az Anna Táska webáruházban. A borítéktáska csodálatos volt, pont olyan szép, mint a képeken, sőt sokkal szebb. De a weboldalon a képek tökéletesen tükrözik a valóságot, nem ért csalódás egyáltalán.

Izgatott vagyok az idei karácsony miatt, kíváncsi vagyok barátnőm mit választott nekem. Sok szépet láttam és nehezen tudtam megállni, hogy ne vegyek magamnak is valamit.