Sikeres nők az üzleti életben

Üzletasszony vagyok, és rendkívül jól megállom a helyemet ebben a világban. Mára már talán kezd kikopni az a tévhit, hogy ebben csak a férfiak lehetnek a jók, bár azért néha még mindig találkozni ilyen véleményekkel.

Más nőkkel is tartom a kapcsolatot az üzleti életben, akikkel a különböző cégek között fennálló kereskedelem részleteit szoktuk tisztázni.

Sokan közülük szinte már a barátnőim, de csak szinte! Hiszen mégiscsak üzletkötésekről van szó!

De azért néha alkalmunk van beszélgetni lazább témákról is. Például az egyik ilyen üzlettársam beszámolt egy nagyobb élményéről.

Részt vett egy aktfotózáson Budapesten!

Az első gondolatom az volt, hogy azta, ehhez aztán kell bátorság! Elmesélte, hogy valóban eléggé izgult, és hónapokba telt, mire rászánta magát, de utólag kiderült, hogy kár volt.

Szoboszlai Kriszti (akinél járt) ugyanis nem csak hihetetlenül profi fotós, de az emberekhez is ért, és a közvetlenségével sikerült elérnie, hogy ne érezze magát kellemetlenül egy ilyen sorozat elkészülése közben.

Nekem is megmutatta az elkészült fotókat, és azt kell mondanom, ilyen szép és egyszerre ízléses fotósorozatot még soha nem láttam. Számomra ezek a fotók jelentették a bizonyítékot, hogy az aktfotózás budapest szolgáltatás egy igazán jó választás.

Elkértem az üzlettársamtól a fotós elérhetőségét, és a szoboszlaikriszti.hu weboldalra irányított.

Na erre mondják, hogy egy profi szolgáltató profi weboldala! Az oldal igazán kellemes látvány, de ami még fontosabb, hogy mindent megtaláltam rajta, ami csak érdekelt.

Például, ha a aktfotózás budapest szolgáltatásról szeretnél többet megtudni, akkor itt arra is van lehetőség. De ez még nem minden!

Sok más szolgáltatás is található itt. Az előbb említett fotósorozathoz nincs elég bátorságom, de attól még találtam itt olyat, ami engem is érdekelne: a portré fotózás.

Ez lesz nekem való!

Már fel is vettem a kapcsolatot Krisztivel, és már alig várom, hogy megkezdődjön a munka! Biztosnak érzem magam abban, hogy majd szenzációs lépek fognak készülni rólam!

Ha Te is valami hasonlóra vágysz, akkor ne késlekedj tovább, és vedd fel Te is a kapcsolatot Krisztivel!