Mi az összefüggés a méltányos kereskedelem és a flottakezelés között?

Méltányos kereskedelem – nem biztos, hogy mindenki tisztában van azzal, hogy pontosan mit is takar a fogalom. A becsületes kereskedelem nem más, mint egy olyan irányított kereskedelem, amely arra helyezi a fókuszt, hogy a harmadik világbeli termelők (például Afrikában) megkapják az őket megillető összeget a kitermelt produktumokért.

De hogyan hozhatjuk szóba a méltányos kereskedelmet a flottakezeléssel? Először furcsának tűnhet, azonban van közöttük párhuzam: mindkét fogalom alatt egy olyan törekvést érthetünk, amely mások megsegítését és helyzetének megkönnyebbítését szolgálja.

Elég, ha csak utána nézünk a gépjármű tartós bérlet fogalmának az interneten, és máris találhatunk egy olyan flottakezeléssel foglalkozó szolgáltatást, amelynek elsődleges célkitűzése, hogy elnyerje ügyfelei bizalmát és a lehető legtöbben segítsen nekik. A felhasználóbarát és könnyen kezelhető weboldaluknak köszönhetően minden lényeges dologról tájékozódhatunk, ennek fényében pedig egy olyan flottakezelő szolgáltatás arculata rajzolódhat ki előttünk, amelyben teljes mértékben megéri megbízni.

Kezdjük ott, hogy már eleve segítenek átlátni a hitel, a lízing, valamint a tartós bérlettel kapcsolatos tudnivalókat, ezekről pontosan megfogalmazott, precíz összefoglalót olvashatunk el. De talán nem is ez a legkiemelkedőbb dolog a weboldalukon: maga az ügyvezető szól hozzánk egy rövid, tömör, de annál hatékonyabb videóban, melyen keresztül abban segít az ügyfeleknek, hogy mely olyan lehetőségek léteznek arra vonatkozóan, hogy a sokszorosan kipróbált megoldások kinek milyen módon állhat rendelkezésére és mennyiben tudja megkönnyíteni az életet.

Fontos szempontnak tartják, hogy ügyfeleik megfelelően tájékozódjanak a költséghatékonyságról és arról, hogy milyen módszerrel tudják megspórolni a lehető legtöbb pénzt. Szerintük ugyanis egy cégnek nagyon fontos, hogy ne a céges autókra szánt pénz tegye ki a költségeik legnagyobb részét.