Még a testápolót is online veszem.

Sokan kérdezgetnek, hogy mi az oka annak, hogy ha bármi leárazást látok, akkor azonnal próbálkozom megvenni vagy, hogy ennyire szeretek az interneten vásárolni.
Tegyünk tisztába pár dolgot már az elején az emberek és a vásárlással kapcsolatos, helyzetekkel.
Az ember csak akkor szeret igazán vásárolni, ha meg van rá a kellő mennyiségű pénze, ideje és persze a kellő forrása ahhoz, hogy minőségi, jó és értékálló terméket vegyen. Legyen itt szó az élelmiszerről, a háztartási eszközökről, ruházati cikkekről, vagy éppen a szépségápolásról.

Itt hadd mondjam el, hogy nem olyan rég a kollegámmal pont a méltányos kereskedelemről és azon belül is a fürdőszoba felújításról beszélgettünk. Azt kell, hogy mondjam, hogy sokat segített az ő tapasztalata és nagyon sok érdekességre jutottunk.

Visszatérve a vásárlásra. Az emberek nem szeretik, ha televannak a boltok, ha sosincs az épp aktuális üzletben a méretéből, vagy bajlódni kell a kártyás/kézpénzes fizetéssel, vagy éppenséggel, csak nincs mivel hazavinni azt a rengeteg holmit, vagy nehéz szekrényelemeket.

Ezért kezdtem átállni, amiben csak tudok az online vagy a leárazáskor való vásárlásra. Persze mind a kettőnek megvan a maga hátránya, amivel számolni kell, de nem lehet minden tökéletes. Áldozatokat muszáj hozni, így is örülök, hogy optimalizálni tudom a helyzetet.

testápolóInternetes vásárláskor a következő előnyök és hátrányok merülnek fel:
Óriási előny, hogy otthon a gép előtt, vagy a buszon az okos telefonról, vagy az irodában az ebédszünet közben, pár kattintással ki tudom választani a számomra legmegfelelőbb terméket, majd házhozszállítást kérek belőle és gyakorlatilag csak otthon kell lennem, amikor kihozza a futár a vásárolt terméket. Mivel a legtöbb boltnak van online adatbázisa így meg tudok bizonyosodni róla már azonnal, hogy van-e a készletükön, vagy sem és nem kell végig rohannom a város összes üzletét. Sőt össze tudom hasonlítani a más boltokban árult, hasonló termékekkel. Egyszóval Ez végtelenül gyors, időtakarékos és kényelmes. Persze ott van hátránynak, hogy nem látom a terméket, nem tudom felpróbálni, kipróbálni, megfogni. De ha nagyon szeretném, akkor bármikor be tudok menni a boltba és megtenni.

A leárazással ugyan ez a helyzet. Vannak előnyi és hátrányai.
Hogy ezekről is pár szót ejtsek, leírom az egyik legjobb ilyen élményemet a leárazással és az internetes vásárlással kapcsolatban.

Szépészeti cikkek hatalmas mennyiségével álltam szembe, amikor úgy döntöttem a párom unszolására, belevágok a testápolók széles választékának körutazásába. Folyton rágta a fülemet, hogy törődjek a kiszáradt bőrömmel, igen is néha használjak testápolót. Én ezt egy abszolút elhanyagolható dolognak tartottam, de gondoltam, mi másból is adódna egy boldog párkapcsolat, mint hogy hallgatunk a másik tanácsaira.

Viszont úgy gondoltam, ezt most a saját módszeremmel intézem el és nézek utána a testápolóknak.
Ami pedig nem más, mint a legoptimálisabb ár-érték és minőség megtalálása. Online vásárlás és leárazások segítségével. Egyik nap, amikor utaztam haza a munkából, neki is álltam a dolognak. Testápolót kerestem, ami nem egy túl drága mulattság, házhoz tudom rendelni, és ha már szépségápolás, nem egy természetellenes anyagokból álló mesterséges zsíros paca, hanem egy egészséges és valóban hasznos termék. Be kell, hogy valljam egy kicsit több időt vett igénybe a megtalálása, mint én arra számítottam, de még mindig jobb volt, mint sorra járni a kenőcs boltokat és folyton kissé zavarban kérdezgetni az eladót, hogy ez a krém jó –e, és hogy milyen árban van.

De végre megtaláltam azt az oldalt, ahol minden feltételem érvényesült, megtaláltam a megfelelő testápolót.

Az összetétele természetes anyagokból ál, semmi mesterséges és nem odaillő nincs benne, ingyenes a házhoz szállítása, sőt, két termék esetén, a másodikra kapok 50% kedvezményt is, így a páromat is meg tudom lepni egy kis aprósággal. Az eredeti ára pedig nem a legolcsóbb, de nem is a legdrágább, amivel találkoztam, azt hiszem, hogy pont ez jelenti a tényleges minőséget, ahol még nem a márka van megfizetve, de nem is valami „tucat gyártott” hulladék. Sőt állítólag még az illata is jó így azt hiszem, hogy egyszerre igen sok legyet tudtam ütni, egy csapásra.