Kiválóság a konyhagépek terén

A mai világban nagyon nehéz olyan céget találni, ahol tényleg a vásárló érdekeit tartják a szem előtt. Sok vállalat csak a profitra hajt, és elfeledkezik abból, hogyhogy kihasználják a vevőiket, akkor nem sokáig tart majd a feléjük áramló pénzt.

Az egyik cég, amivel remek tapasztalom volt, nem más, mint a Dealer – Gastro & Ice Dealer.
Egy családi vállalkozásról van szó, akiknek már közel 30 éves tapasztalata van a konyhai és cukrászati kis- és nagyipari gépek forgalmazása terén.
Szívügyük ez a vállalkozás, ez a forgalmazott gépek minőségén is meglátszik.

Alapvetően kétféle kategóriában válogathatunk náluk, ha a gépek beszerzését vesszük alapul: használt és új gépek vannak a kínálatban.
Szerintem ez kiváló ötlet, ugyanis így azoknak is remek alternatívát kínálnak, akiknek szűkösebb keretből kell beszerezni az eszközöket. Sok kezdő vállalkozás számára hatalmas segítséget jelenthez ez.

A Dealer – Gastro & Ice Dealer kínálatában minden cukrászda, étterem, kifőzde, bár és kávézó megtalálja a magának való eszközöket magas minőségben.
Előnyös, hogy itt egy helyen be lehet szerezni az alapkelléknek számító és a különlegesebb gépeket is, hiszen így nem kell ezer felé szakadni ahhoz, hogy beszerezzük a szükséges felszerelést.

Volt már szerencsém ellátogatni a Dealer – Gastro & Ice Dealer bemutatótermébe is. Abból is látszik, hogy kiváló kereskedők, hogy rengeteg plusz szolgáltatást nyújtanak a megvásárolt gépekhez. Az egyik ilyen, hogy a szokásos 1 év helyett 2 év garanciát adnak, ami egyedülálló a piacon.

Emellett szerelőt is tudnak biztosítani a gépekhez. Ez nagyon előnyös lehet, ugyanis nagyon kevés olyan szakember van, aki ipari konyhagépekkel foglalkozik, és nagyon sokan eszméletlenül magas árakat kérnek el egy-egy karbantartási munkáért. A Dealer – Gastro & Ice Dealernél vásárolt gépek esetén emiatt sem kell fájjon a fejünk, ugyanúgy, mint ahogy a gépek szállítása miatt sem. Ha nem tudjuk megoldani a szállítást, mert nincs olyan autónk vagy több gépet is vettünk, akkor sincs gond: leszervezik nekünk, méghozzá nagyon baráti áron, és olyan fuvarossal, aki pontosan tudja, milyen értéket visz éppen a háta mögött.

A Dealer – Gastro & Ice Dealer egy remek cég, jobbat nem is kívánhatnék azoknak, akik a vendéglátás terén dolgoznak és eszközbeszerzésen dolgoznak éppen.