Kellemes pihenés egy kellemes szállodában

Pár héttel ezelőtt elmentünk a párommal Harkányba, hogy kicsit kikapcsolódjunk, környezetváltozás is fontos szempont volt részünkről, de kirándulni is szerettünk volna. Ezt pedig itt mind meg tudtuk valósítani.

A baranyahotel.hu weboldal segített nekünk abban, hogy ne is kelljen tovább szállást keresnünk. Ez a Baranya Hotel weboldala, ahol minden információt megtalálsz a szállással kapcsolatban, és biztos, hogy nem fogsz csalódni. Rengeteg különféle szobájuk van, lehet jönni ide akár családdal is, tehát gyerekkel is, illetve hogy még izgalmasabb legyen a dolog, különböző csomagok közül lehet válogatni. Ha felmész az oldalra, mindig megtalálod az aktuális ajánlatokat.

Ami különösképpen felkeltette az érdeklődésünket, az az volt, hogy szemben velük pont ott van a gyógyfürdő is, amit amúgy is mindenképpen ki akartunk próbálni. Reggeli közben nagyon kedves vendégekkel találkoztunk, néhány érdekes témákról beszélgettek már kora reggel, mint például a kereskedelem, a különböző iparágak, és még sorolhatnám. De hogy őszinte legyek, nem igazán érdekelt, nagyon jól elvoltam reggel azzal, hogy elmajszoltam a lekváros kalácsomat és elkortyolgattam a kávémat.

Szóval tényleg azt tudom csak mondani mindenkinek, hogy aki szeretne Harkány és környékén néhány kellemes napot eltölteni, az mindenképp itt szálljon meg, mert nem fog csalódni.