Ha nem működik az autó, a kereskedelem is áll

Egy nemzetközi kereskedelemmel is foglalkozó cég területi képviselőjének lenni nem egyszerű feladat. Lényegében állandóan úton vagyok, így az, hogy van-e működőképes autóm, gyakorlatilag az eredményes munkavégzésem záloga. Ha nem jutok el A-ból B-be, azzal akár hátrányt is szenvedhet a vállalat, és ez a megélhetésembe kerülhet, tehát nagyon fontos számomra, hogy ismerjek egy megfizethető áron dolgozó, megbízható, hozzáértő autószervizt. Hiszen a kocsik sem örök életűek, sőt, ha sokat használod, egy idő után óhatatlanul cserére szorulnak bennük dolgok. Ilyenek például a kuplungtárcsák, a fékbetétek, az akkumulátor, a bovdenek, és még hosszasan lehetne folytatni a felsorolást. A legtöbben egész életünkben keressük a tökéletes autószervizt, én is azt hittem, hogy ez lesz a sorsom, azonban úgy tűnik, hogy a MetaAutoszerviz mellett végleg lehorgonyozhatok.

Megtalálni a legjobb autószervizt olyan, mint amikor az ember talál egy fogorvost, akiben végre megbízik. Ez is éppúgy bizalom-alapú munka, hiszen én nem értek hozzá, a másik ellenben igen, szóval azt mondhat, amit akar, és én vagy elhiszem, vagy nem. Sok szerelő él ezzel vissza, mikor egy kisebb gond miatt visznek hozzá egy járművet, ő pedig, kihasználva a tulajdonos tudatlanságát, gyakorlatilag mindent megcsinál, amire nem is lenne szükség. Utána meg előadja a nagy mártírt, hogy “ezt is találtam, meg az is hibás volt, meg amazt is ki kellett cserélni…” Az ilyen viselkedés az oka annak, hogy sokan bizalmatlanok az autószerelőkkel szemben. És hát bevallom, nekem is voltak már rossz tapasztalataim, nem véletlenül írom le mindezt. Csakhogy amióta a MetaAutoszerviz oldalára és javítóműhelyére rátaláltam, azóta egyetlen panaszszavam sem lehet, kitűnő szerviz-szolgáltatást kapok, teljesen korrekt áron.

Egy reggel, szerencsére hétvégén, amikor a családdal elindultunk volna, észrevettem, hogy valami nem stimmel. Nagyon köhögve indult a járgány, és út közben is kétszer lefulladt. Sosem csinált ilyet korábban, éppen ezért gyanítottam, hogy sürgősen szerelőre lesz szükség. Még egyszer hangsúlyoznám: egyáltalán nem értek hozzá, ezért megtippelni sem szerettem volna, hol lehet a probléma, csak imádkoztam magamban, hogy még egy kicsit kibírja. Mikor hazaértem, egyből szóltam is a munkahelyemnek, hogy a hétfői tárgyalást halasszák el, mert szervizbe kell vinnem a kocsit és bérelnem helyette egy másikat. Utána nekiálltam szerelőt keresni, és viszonylag hamar rá is akadtam a MetaAutoszerviz weboldalára. Nagyon megörültem neki, ugyanis ellentétben a többivel, ahol legfeljebb egy cím és egy telefonszám van közzétéve, itt amellett, hogy minden szerelési munkálatról van leírás, még az árakat is feltüntették! Ez kifejezetten ritka nemcsak a szerelők között, de még számtalan más vállalkozásnál is! A MetaAutoszerviz nem úgy működik, hogy hozd el, megnézzük, és a végén mondunk egy random összeget, hanem az ügyfél tényleg előre tudhatja, hogy mire számítson.

Fel is kerestem őket, és hétfőn nagy nehezen elvittem hozzájuk a kocsit a budapesti szervizükbe. Megnézték, és elég hamar meg is állapították, hogy mi a baja. Ám mivel gyorsan, szakszerűen és hatékonyan dolgoznak, egyáltalán nem kellett sokat várnom a javítására, pár nappal később már szóltak is, hogy mehetek érte. Tökéletesen elégedett voltam a végeredménnyel, a kocsi pöccre indult és problémamentesen üzemelt, ahogyan teszi azt ma is. A MetaAutoszerviz megtalálta és elhárította a gondot, teljesen megfizethető áron. Éppen ezért mindenkinek ajánlom, aki egy olyan szakszervizt keres, ahol rövid idő alatt megjavítják azt, ami elromlott, vetítés és mellébeszélés nélkül. Egészen biztos vagyok benne, hogy ha máskor is adódik valami gond a kocsimmal, akkor a MetaAutoszerviz lesz az első, ami eszembe fog jutni.