Az üzlettársam egészsége

Szokták mondani, hogy az üzletben nem fér meg a barátság. Én a ritka kivételek közé tartozhatok, mert az üzleti életem révén sikerült megtalálnom az egyik legközelebbi barátomat. Étterem tulajdonos vagyok már tíz éve és a friss sertéshúst már hét éve ugyanattól a személytől szerzem be. Nem véletlen a hosszú együttműködés: mindig a lehető legkorrektebbek voltunk egymással az üzleti együttműködésünkben. Mostanra már a barátommá vált az üzlettársam. Észrevettem rajta, hogy mennyire egészségtelen életmódot él, így segíteni akartam.

A legkézenfekvőbb megoldást a Bio City nyújtja. Abban az esetben, ha valaki az egészségtudatos életmódra szeretne térni, ennél jobb helyen nem is járhatna. A weboldalon olyan széles a termékpaletta, hogy gyakorlatilag bármilyen eddig megszokott ételünket elkészíthetjük az itteni alapanyagok felhasználásával, ez esetben azonban a végeredmény sokkal kedvezőbb lesz a testünknek és az egészségünknek.

Gondoltak azokra is, akik cukorbetegséggel küzdenek: a termékek között megtalálhatjuk a diabetikus élelmiszereket is. Akik gluténmentes vagy paleo diétát szeretnének követni, azok számára szintén van lehetőség a kínálatot tekintve.

Napjainkban egyre népszerűbbé váltak a vegán ételek is. A Bio City ez esetben is választ tud adni az igényekre, hiszen egy külön kategóriában ezeket a típusú élelmiszereket is megtalálhatjuk. Itt igazán különleges ételeket láthatunk: a barátomnak például a kókusz chipset ajánlottam, mert nagyon szeret nassolni. Az olyan embereknek, mint ő, ez a termék egy kiváló alternatíva. Az egyik legérdekesebb termék még innen a bio vegán pástétom. A termékleírásban szereplő hozzávalók nekem különösen tetszettek, ráadásul semmilyen mesterséges adalékot és tartósítószert nem tartalmaz. Ezeket a termékeket akár magukban is elfogyaszthatjuk, de hozzávalóként is használhatók