A nyári szezonban a vérszívók elleni védekezés is fontos

Hiába dolgozik az ember a kereskedelemben, bizonyos dolgok ellen nem tudja felkészíteni magát. Én igyekszem mindig méltányosan eljárni, úgy intézni az ügyeket, hogy mindenki jól járjon. Viszont van olyan helyzet, amikor egyszerűen nem lehet a dolgokból előnyösen kijönni. És itt most nem az üzletkötésre, hanem a nyári estékre gondolok. Mikor nyugalomban ülnél a teraszodon, de nem lehet megmaradni a szúnyogoktól az egyszerűen elviselhetetlen, és a kis vérszívókon kívül senki sem jár jól. Éppen ezért döntöttünk úgy a férjemmel, hogy bár jó a természet, erdő-mező közelsége, de ami sok, az sok. Itt volt az ideje beszerezni egy elektromos szúnyogriasztót. Egy olyan klasszikus, UV fénnyel ragyogót, amit a filmekben is gyakran látni. Erre pedig a diszkontdepo oldal bizonyult a tökéletes választásnak. Még idejében cselekedtünk nemrégiben, hiszen tavasszal még nem kell annyira rettegni a repülő kis parazitáktól, így viszont elébe mentünk rengeteg jövőbeli gondnak.

Ha máshol próbálsz ilyen elektromos szúnyogirtót venni, azt fogod tapasztalni, hogy meglehetősen drágák. Tudod miért? Mert szükséged van rá, és ennek ára van! Ezt nem nevezném éppen méltányosnak, de mindegy, ez az én véleményem. Éppen ezért volt üdítő rátalálni az oldalra, ahol lényegesen kedvezőbb áron, 29% kedvezménnyel most mindössze 5.490 forintért kínáltak elektromos rovarcsapdát! Máshol sok esetben ténylegesen ennél 30-50%-kal többet legombolnak az emberről egy ilyenért, de láthatólag a Diszkontdepó úgy van vele, hogy a vásárló elégedettsége többet ér, hiszen nagyobb valószínűséggel tér vissza, és ajánlja másoknak. Na ez az igazán követendő szellem! Ha többen lennének így, akkor egy jóval élhetőbb és barátságosabb világban élnénk.

Mivel ez egy meglehetősen szezonális termék, és a diszkontdepo.com egy állandóan változó kínálatú webáruház, így nem tartottam indokoltnak a hosszas mérlegelést, hezitálást. Ha most nem csapunk le rá, gondoltam, akkor elkapkodják, pláne ilyen kedvezményes áron, mi pedig legfeljebb a szúnyogokra fogunk lecsapni, amik enni jönnek belőlünk. Úgyhogy regisztráltam, és már tettem is a kosárba az elektromos rovarcsapdát. Ki is fizettem online, hogy az átvételkor már ne kelljen pénzzel vagy bankkártyával szórakozni. Így sokkal egyszerűbb, ahol van rá lehetőség, ott élek vele. Még soha senki nem próbált meg így átverni, szóval bíztam benne, hogy egy olyan igényes oldal, mint a diszkontdepo.com meg sem próbálkozik vele. A bizalmam megalapozott volt, pár nappal később már hívott is a futár, hogy úton van a csomagommal. A munkahelyemre rendeltem, hogy ne legyen több sikertelen átadás, és így mindenkinek sokkal egyszerűbb.

A férjem alig várta, hogy hazaérkezzek az oldalról rendelt elektromos szúnyogcsapdával. Gyermeki lelkesedéssel bontotta ki a dobozt, és amikor végül bedugta a konnektorba és felragyogott a lilás UV derengés, már mind a ketten hallottuk lelki füleinkkel a zizegést, ahogy a rohadt kis vérszívókat agyonüti az áram. Nem mondom, nem vagyok egy bosszúálló típus, ám a szúnyogokat egy percig sem sajnálom. Még aznap fel is szereltük a teraszunkra, így, ha már annyira jó lesz az idő, hogy esténként ki tudunk oda ülni vacsorázni és olvasni, időt tölteni, akkor nem kell emiatt aggódnunk. Csak be kell kapcsolni, és teljes nyugalomban ücsöröghetünk, nem leszünk szárazva szívva.

De ha másmilyen kártevő, például vakond ütné fel a fejét, akkor is van megoldás ezen az oldalon, hiszen nem ártalmas vakondriasztóik is vannak. A kisállatokat természetesen nem szeretném bántani, és tudom, hogy nekik is megvan a hasznuk a talaj lazításában, de azért azt se szeretném, hogy a mi gyepünket túrják össze. Szóval mindenre van humánusabb és radikálisabb megoldás is, csak jól kell megválasztani. A repülő kis vámpíroknak nem volt kegyelem, mást viszont igyekszünk majd inkább csak elűzni.