A helyi gazdálkodásról és annak egyéni támogatásáról beszélgettünk

A fólia árak volt a fő témánk egy baráti társaságban, persze idő kellett, mire ehhez kilyukadtunk. A dolog úgy kezdődött, hogy mindannyian kisvállalkozók vagyunk és egyre inkább azt tapasztaljuk a mindennapokban, hogy az emberek támogatnak minket.

Mi már a kezdetektől így élünk, hogy megpróbálunk mindent helyben beszerezni, segítve a helyi vállalkozásokat. De szerintem a pandémia idején ez az érzés igen sokakban megszületett. Sajnos ma is sok üzlet zár be szinte egyik napról a másikra. Az elszabaduló árak és a jövőbeni kilátások bizonytalansága pedig igen nehéz helyzetbe hoz mindenkit. Szerintem ma mindennél fontosabb a helyi vállalkozások támogatása.

Így került szóba a mezőgazdaság is és azok a helyi kisvállalkozók, akiktől minőségben igen magas és árban is igen korrekt termékeket tudunk vásárolni. Sokan otthon is művelünk földet, ha csak egy falatnyit is. És aki ismeri a földművelést, az tudja igazán, hogy milyen sok munkával jár ez az egész.

Én szeretem csinálni, nekem ez egyfajta kikapcsolódás és ahogy beszélgettünk a témában, kiderült, hogy sokan vagyunk így vele. Nos, ekkor lyukadtunk ki a vastag fólia áraknál.

Nagyon örültem neki, hogy én ajánlhattam a többiek figyelmébe a gazdabolt.hu-t, ahol egyébként a vastag fólia árak is megtudhatók. Sokféle terméket kínálnak kedvező árakon, amire nekem és bárkinek szüksége lehet, aki kertészkedik. Akár olyan kicsiben is, mint mondjuk én.

A vastag fólia árak, vagyis a sátorfólia árak több tényezőtől is függnek természetesen. Itt is többféle fóliát találunk a kínálatban, azért, hogy mindenki megtalálhassa azt, ami az ő igényeinek a legjobban megfelel.

A vastag fólia árak tehát széles skálán mozognak, mind ahogy a választék is igen széles a gazdabolt.hu kínálatában. De hogy miért a gazdabolt.hu?

Mert itt valóban széles kínálatot és kedvező árakat találunk, legyen szó bármiről, amire csak szükségünk lehet a kertészkedés során.

Azoknak is érdemes ide ellátogatniuk, akik borászati és vegyi anyagokat keresnek. Mint ahogy azok is jól járhatnak, akik különböző fóliákat, zsákokat, műanyag termékeket vagy épp vastag fóliát szeretnének vásárolni.

A gazdabolt.hu kínálatában különböző gépeket is találunk, melyeket a kertészkedés során használhatunk. Nemcsak a hobbikertészet találnak itt eszközöket, hanem a nagyüzemben dolgozók is. Például vannak itt kötöző gépek,műtrágya szóró gépek, de vadriasztó és permetező is, mint ahogy találhatunk láncfűrészeket és sövénynyírót is.

Számomra nagyon szimpatikus volt, hogy külön teret szentelte a kertészpalántáknak, tehát azoknak a gyerekeknek, akik érdeklődnek a kertészkedés iránt. A föld szeretetét és tiszteletét nem lehet elég korán elkezdeni. És ezért is tartom én jó ötletnek azt, hogy a gazdabolt.hu ilyen szempontból is motiválja a gyerekeket. Vannak külön számukra gyártott kis munkáskesztyűk, gyerekszerszámok és csizmák, valamint könyvek is, és a gyerekeknek szánt vetőmagok közül is bátran válogathatunk.

Nemcsak akkor érdemes itt szétnézni, ha haszonnövényeket termesztünk, hanem akkor is, ha díszkertünk van. Vagy épp a teraszra keresünk bútort, dekorációt. A hobbikertészek számkára is remek hely a gazdabolt.hu, de akik a grillezéshez és a kinti főzéshez keresnek eszközöket, különböző kellékeket, azok is jó helyen vannak itt, a gazdabolt.hu-n.

A vastag fólia árak kérdését alaposan kitárgyaltuk tehát, mint ahogy azt is, hogy miért is éri meg a gazdabolt.hu-n vásárolni.

Szerintem ez is a fair gazdálkodás része, hogy megpróbáljuk olyan helyről beszerezni a dolgokat, amivel a helyi, magyar vállalkozókat támogatjuk. És ezért is örülök annak, hogy rátaláltam a gazdabolt.hu-ra. Meg persze azért is, mert itt tényleg mindent meg tudok venni, amire csak szükségem lehet.